Sem robot Uro, kako vam lahko pomagam?

Vprašajte mene, robota Urota!

Ne veste točno, kaj je omrežnina? In kaj kilovatna ura? In kaj je to časovni blok?
Zagotovo imate še kakšno vprašanje, ne nazadnje bo nova metodologija obračunavanja omrežnine novost za vse. Ker pa ne bo imela takojšnjih učinkov, imate dovolj časa, da izveste vse, kar morate izvedeti in kar bi radi izvedeli. Kako? Tudi z mojo pomočjo. In kdo sem jaz? Uro, klepetalni robot.

 

Sem torej robot Uro, chatbot ali klepetalni robot, klepetulja torej. Moja prednost je, da veliko vem, saj sem vgrajen v spletno stran www.uro.si in sem pravi specialist za omrežnino in vse, kar je z njo povezano.


Z vami lahko komuniciram preko tekstovnih sporočil, z menoj se torej lahko pogovarjate preko tipkovnice. Napišete mi vprašanje in nemudoma vam bom odgovoril. Sem namreč zelo hitro odziven, kar je točno to, kar potrebujete, kajne? Odgovor takoj! Seveda me lahko sprašujete še naprej in mi postavljate vsa vprašanja, ki se vam »motajo po glavi«.


Kako delujem? Preprosto povedano, sem produkt računalniškega programa, ki ga poganjajo umetna inteligenca, avtomatizirana pravila in sposobnost hitrega strojnega učenja. Ampak to za vas pravzaprav niti ni pomembno, ustvarjen sem zato, da vam bom v pomoč, kadarkoli, podnevi, ponoči, ob delavnikih in praznikih. Edino, kar od vas pričakujem, je, da vstopite na spletno stran www.uro.si, sprejmete vse ponujene spletne piškote (cookies), me poiščete in mi zastavite vprašanje.


Veselim se pogovora, čimprej mi zastavite vprašanje.

 

NASVETI: UČINKOVITA RABA OMREŽIJ

NASVETI: UČINKOVITA RABA ENERGIJE

ucinkovita raba omrežij

Vprašajte mene, robota Urota!

ucinkovita raba omrežij

O preseganju dogovorjene obračunske moči

ucinkovita raba omrežij

Samooskrba in nov obračun omrežnine

ucinkovita raba omrežij

Nova toplotna črpalka in omrežnina

ucinkovita raba omrežij

Znižanje odjema v gospodinjstvu
Showing 1 to 5 of 5